Oglinda Magica

Category
Activari

DISTRACTIA LA UN ALT NIVEL

Cand participantii se apropie de oglinda magica, sunt intampinati de animatii personalizate specifice evenimentului, iar designul cabinei foto asigura efectul “wow”. Cu cele mai bune dotari, incepand de la echipamentele electronice incorporate pana la recuzita, acest produs este realmente unic si reprezinta un “must have” la orice eveniment.
Oglinda Magica este un produs ce incorporeaza cele mai noi tehnologii ce pot sa fie instalate intr-o cabina foto interactiva. Inaltimea acesteia ofera un design aparte si pune la dispozitie o interfata prietenoasa.
Oglinda ofera o varietate de optiuni precum realizarea de GIF-uri, semnarea fotografiilor prin folosirea functiei touch-screen, postarea fotografiilor pe retelele de social media sau chiar trimiterea prin email a acestora. Totodata, oaspetii pot sa aleaga numarul de fotografii pe care acestia doresc sa le printeze.
IVENTZ ofera o gama larga de optiuni ce pot fi atasate oglinzii magice: recuzita specifica evenimentului, animatii ce pot include logo-uri sau fundaluri. Toate pachetele noastre includ personalizarea oglinzii, precum si un numar nelimitat de fotografii si banda magnetica pentru cei care doresc.